Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Danko nevylúčil predčasné parlamentné voľby, otvorene hovorí o konfliktoch v koalícii
Zdielať na

Danko nevylúčil predčasné parlamentné voľby, otvorene hovorí o konfliktoch v koalícii

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Predseda parlamentu Andrej Danko otvorene hovorí o konflikte v koalícii, najmä medzi Petrom Pellegrinim a Robertom Ficom. Nevylúčil ani predčasné parlamentné voľby.

Andrej Danko na otázku TV JOJ, či sú v hre predčasné parlamentné voľby odpovedal: "Ja sa nebránim. Ak by to malo pokračovať, že budú pokračovať takéto nedorozumenia, že nebude súhra z hľadiska komunikácií a že sa to medzi Petrom Pellegrinim a Robertom Ficom nevyrieši, tak ako máme ísť ďalej?" uviedol Danko. Podľa informácií TV JOj sa hovorí o októbri. Danko ale konkrétny termín nešpecifikoval. 

"Vždy sú predčasné voľby otvorené. V živote nie je nič isté a vždy sú predčasné voľby otvorené," dodal Danko. 

Štvrtková koaličná rada bola podľa informácií TV JOJ poriadne ostrá. Andrej Danko to nepotvrdil. Uviedol ale, že tam určité nezhody pri voľbe ústavných sudcov boli. "Boli tam rôzne veci, o ktorých sme sa bavili, boli tam rôzne postoje. Niečo koaliční partneri vyčítajú mne, niečo zase ja im," dodal Danko. 

"Ja si myslím, že aj keď sú nejaké komunikačné problémy v rámci koalície, určite ich nebudeme riešiť cez médiá," uviedol pre TV JOJ poslanec za stranu Smer-SD, Erik Tomáš. 

Robert Fico pred dnešnou voľbou ústavných sudcov avizoval, že s ňou má veľký problém. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy