Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fico: Novinári sa správajú ako lacno najatí komedianti
Zdielať na

Fico: Novinári sa správajú ako lacno najatí komedianti

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Po viac ako mesiaci, sa poslanec Robert Fico opäť ozval svojim voličom na sociálnej sieti. Naposledy týmto spôsobom vyzval Richarda Sulíka k spoločnej debate. V utorok opäť zhodnotil komunálne voľby a zaútočil na médiá, ktoré chcú tento fakt údajne prekrútiť.

"Chcem novinárom odkázať, že napriek mediálnemu džihádu, ktorý proti nám vedú, sme pripravení vyhrať aj parlamentné voľby v roku 2020," povedal vo videu expremiér Robert Fico. Vo videu tiež zaznelo, že sa novinári správajú ako lacno najatí komedianti. "Slovensko patrí medzi nasjlobodnejšie a najdemokratickejšie krajiny a ani v čase, keď bol Smer sám vo vláde, sme proti demokracii neurobili ani jeden jediný krok," hovorí ďalej vo videu. 

Opäť zopakoval, že opozícia nepredstavuje k vládnej koalícii alternatívu. "Výrazne devastujete (novinári) prirodzené demokratické prostredie v našej krajine a nečudujte sa, že už vás pomaly ani nikto nečíta ani nesleduje a že ľudia prirodzene dávajú priestor alternatívnym médiám," pokračuje vo videu. 

Pozrite sa na graf, ktorý ukazuje, koľko nezávislých, koaličných a opozičných starostov sme si zvolili v komunálnych voľbách: 

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy