Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Fico o Martvoňovi: Vypadol z lastovičieho hniezda, nestojí to za reč
Zdielať na

Fico o Martvoňovi: Vypadol z lastovičieho hniezda, nestojí to za reč

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Anton Martvoň odchádza zo strany SMER-SD. Dôvodom je vraj neúnosný vplyv oligarchov . Exposlancovi prekáža premiérove pestovanie kultu osobnosti . Prirovnal ho ku Gottwaldovi či Vladimírovi Mečiarovi. Smerákom bol dlhých 17 rokov. Na svojej rozlúčke preto nešetril kritikou smerom k predsedovi strany, ale aj k ostatným.

"K dnešnému dňu sa vzdávam členstva v strane a pošlem im to písomne," povedal v piatok bývalý poslanec Smeru - Anton Martvoň. Podľa exposlanca je vplyv oligarchov v Smere viac neúnosný. A riadenie na princípe socialnej demokracie minulosťou. Premiér na obvinenia poslanca reagoval slovami že pri 17 tisíc členoch nemá dôvod reagovať na urazených mladých chlapcov. Práve arogancia moci Martvoňovi prekáža vraj najviac. "Niekto vypadol z lastovičieho hniezda, nestojí to za reč," hovorí Fico. 

Za farizejov však ex poslanec považuje aj najbližších premiérových radcov. "Úzky kruh mu pestuje kult osobnosti a nikto ani len z kraja sa k nemu nedostane . Ja som sa s premiérom, aj keď je zaneprázdnený, chcel stretnúť osobne rok a nepodarilo sa mi to. On je ako Mečiar, Gottwald," myslí si Martvoň. 

"Je tam vytvorená LGBT komunita a nerozumiem tomu že prečo neschvália napríklad registrované partnerstvo," pokračuje exposlanec. "Pán poslanec nič nové nepovedal, že Smerr ovládajú oligarchovia, vieme, vytiahol kult osobnosti, LGBT komunita? Však vidno, že sa niečo v smere naučil. Trefne chce zobrať voličov smeru," myslí si komentátor Marián Leško. 

Súvisiace články