Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
SaS podalo trestné oznámenie, Fico im odkázal, že majú blízko k drogám
Zdielať na

SaS podalo trestné oznámenie, Fico im odkázal, že majú blízko k drogám

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Príbeh okolo chaotického nárastu faktúr za energie sa nočným rokovaním parlamentu neskončil. Opozičná SaS podala v piatok trestné oznámenie na prokuratúru so slovami, že Robert Fico si dovoľuje viac, ako komunistickí papaláši. Premiér zareagoval vetou o blízkosti niektorých predstaviteľov SaS k drogám.

Poslanci SaS sa domnievajú, že Robert Fico zneužil svoju právomoc verejného činiteľa zasahovaním do činnosti nezávislého Úradu pre reguláciu sieťových odvetví. "Do rozhodnutí cenového úradu si nedovolil zasahovať ani Husák, Jakeš a ďalší papaláši vtedajšieho režimu. Až Robert Fico prišiel s tým, že ak je niekto predseda vlády, tak sa môže správať ako diktátor," povedal poslanec Jozef Rajtár.

Fico na slová od opozičnej SaS ihneď zareagoval. "O niektorých predstaviteľoch SaS je známe, že majú blízko k drogám a mám dojem, že to opäť trošku prehnali, lebo urobili niečo, čo nemá žiadnu logiku. Vo štvrtok ma odvolávali za to, že som vraj konal neskoro a dnes na mňa podávajú trestné oznámenie za to, že som konal".  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy