Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nechutné! Muž (41) znásilňoval svoje jedenásťročné dcérky
Zdielať na

Nechutné! Muž (41) znásilňoval svoje jedenásťročné dcérky

Zdroj: Forhaeydn/ilustračné

Ďaľší Fritzl je na svete. Polícia zadržala muža, ktorý mal údajne dlhé roky znásilňovať najskôr nevlastnú dcérku, potom sa zameral aj na vlastnú. A hoci polícia dostala avízo zo školy dievčatiek už v roku 2009, matka detí nič nechcela potvrdiť a preto sa nekonalo žiadne stíhanie ani vyšetrovanie. Tentokrát však už nemlčala.

41-ročný Poliak z Katovíc znásilňoval najskôr nevlastnú dcéru od roku 2002, vtedy mala len 11 rokov. Následne o štyri roky neskôr dosiahla ten istý vek aj jeho vlastná dcéra a tak sexuálne zneužívanie zameral na ňu.

Ostatní členovia rodiny sa údajne báli čokoľvek povedať či násilie nahlásiť. Muž sa im vraj vyhrážal smrťou. Matka však mlčanie prelomila minulý týždeň. Muža okamžite zadržali, v prípade uznania viny mu hrozí 12 rokov za mrežami.

Forhaeydn/ilustračné

Server tvn24.pl však informoval, že polícia bola už pred dvoma rokmi zalarmovaná školou dievčatiek, že v rodine nie je niečo v poriadku. Vyslovila podozrenie, že dochádza k možnému incestu a znásilňovaniu. Matka vtedy nič nepotvrdila.

Posledný podobný prípad zažil poľský súd už minulý rok. Vtedy na 12 rokov poslal do väzenia muža, ktorý roky znásilňoval svoju dcéru a splodil s ňou dve deti. Aj tohto muža označili vtedy médiá za "poľského Fritzla".

Súvisiace články

Najčítanejšie správy