Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chcel sex v nemocnici! Sanitár zneužíval muža (26) na vozíku
Zdielať na

Chcel sex v nemocnici! Sanitár zneužíval muža (26) na vozíku

S takýmto hrozným prípadom sa policajti už dlho nestretli. 49-ročný zdravotník mal totiž priamo v nemocnici zneužívať mladého muža, ktorý je pripútaný na invalidnom vozíku! Obchytkával ho na intímnych partiách a následne sa mu vyhrážal, aby nič nevyzradil. Pokúsiť sa mal tiež o súlož...

"Tento sanitár mal opakovane, minimálne štyrikrát ohmatávať na intímnych partiách a iných častiach tela a dokonca sa raz pokúsil o súlož práve na tomto mladíkovi," informovala nášho reportéra Bohumila Rouba policajná hovorkyňa Pardubického kraja Ivana Ježková.

26-ročnému invalidovi sa následne vyhrážal, muž sa však našťastie po dlhšej dobe so zvrátenými chúťkami sanitára rozhodol zveriť jeho kolegom. Vtedy sa spustila lavína. Sexuálne praktiky mal pritom uskutočňovať podľa našich informácií v nemocnici v Novom Bydžove, okres Hradec Králové.

Personál sa k prípadu odmieta vyjadriť a ďalší imobilní pacienti zase nechcú uveriť. Zvrhlík skončil vo väzení a momentálne mu za zločin znásilnenia hrozí až desať rokov.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy