Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dcéry nútili sexovať za peniaze
Zdielať na
Krimi

Dcéry nútili sexovať za peniaze

V okrese Lučenec mala matka využívať svoje dve dcéry na prostitúciu. Do prípadu mal byť zapletený aj jej druh. Obaja sú obvinení zo zločinov vydierania a kupliarstva. Hrozí im až 10 ročné väzenie.

Matka mala spolu so svojím druhom využívať na prostitúciu svoje dve dcéry Moniku a Mirku. Obvinená Emília stále popierala, že by profitovali z toho, že ich dcéry poskytovali sexuálne služby. Staršiu dcéru, mentálne postihnutú Mirku, dokonca označila za klamárku. 

Žena tiež tvrdí, že jej mladšia dcéra Monika stále pokukávala po chlapcoch a hoci vedela o tom, čo robí, nemohla tomu zabrániť. Emília má spolu sedem detí a starala sa aj o dve vnúčatá. Jedno porodila Monika pred štyrmi mesiacmi. Vraj prostituovala práve preto, aby ho uživila.

Potom, čo Emíliu umiestnili do policajnej cely, jej všetky deti zobrali. Matkin druh tvrdí, že: "Je to všetko skonštruované." Sudca Okresného súdu v Lučenci si to však nemyslí a preto rozhodol v neprospech matky a jej druha. Policajti ich eskortovali do Ústavu pre výkon väzby.

ISIFA/ilustračné foto

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy