Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slovák sa priznal k vražde prostitútky († 45)
Zdielať na

Slovák sa priznal k vražde prostitútky († 45)

O 38 / ročnom Slovákovi, ktorý zabil v Brne počas služobnej cesty prostitútku sme vás už informovali. Krajský súd mal nad ním vyniesť ortieľ, avšak pre rozpory v znaleckých posudkoch sa tak stále nestalo. Ako je to s obžalovaným vrahom, ktorý sa už ku všetkému priznal, vie Adam Zavřel...

Na úvod len pripomeniem, že 38-ročný muž navštevoval prostitútku, ktorá si hovorila Sandra pravidelne. Minulý rok v lete to však bola návšteva posledná. Zaškrtiť ju mal hneď po styku a masáži.



Počas pojednávania sa dokonca ku všetkému priznal a svoj skutok oľutoval. Tvrdí, že ho to bude prenasledovať do konca života a nevie si vysvetliť čo sa vlastne stalo. Po zaškrtení ju navyše aj okradol. Z bytu vzal všetky veci, ktorých sa údajne dotkol.

V tejto časti sa výpovede znalcov zhodujú. Obaja potvrdili, že si bol vedomý krádeže. Rozpor je však v jeho sexuálnom posudku. Kým jeden tvrdí, že si bol vedomý čo robil, ten druhý tvrdí, že nie.

Sudca ho preto poslal do Prahy na Pankrác do nemocnice, aby lekári vypracovali nový posudok. Ten by mal byť hotový do dvoch mesiacov a potom nad ním súd vynesie rozsudok. Stále však platí, že mu hrozí 18 rokov basy.

Slovák sa priznal k vražde prostitútky v Brne

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy