Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hrôza na dovolenke! V hotelovej izbe ju chcel znásilniť čašník
Zdielať na

Hrôza na dovolenke! V hotelovej izbe ju chcel znásilniť čašník

Ani zlé ubytovanie, ani zlá strava, ale pokus o znásilnenie úplne pokazil dovolenku pani Nikolete zo Šamorína. V Tunisku trávila voľné dni s manželom, no to, čo sa stalo v noci, ju poriadne šokovalo. Spala totiž vedľa svojho manžela, no prebudila sa s cudzími rukami na svojom nahom tele. Niekto sa ju pokúšal znásilniť!

"Ľahla som si so svojím mužom spať. Nadránom som ale pocítila na svojom nahom tele ruky... Myslela som si, že je to môj manžel. Prisunula som sa k nemu a neskôr som otvorila oči. Bol to čašník z hotela, ktorý ma chytil za krk a ja som začala kričať," spomína si na hroznú noc na dovolenke pani Nikoleta.

Manžel okamžite vyskočil z postele a násilníka prenasledoval. Neskôr ho našli na chodbe vedľa ich izby stáť bosého. Zapieral, no vo vrecku mu našli 50 eur a cigarety pani Nikolety a na balkóne jeho topánky. O pomoc požiadali aj delegátku.

"Ona to riešila, bola tam miestna polícia, ale my sme chceli ihneď odísť a ona nám to neumožnila. Že vraj nám dajú len inú izbu," spomína sklamane na nepochopenie delegátky. Preto na vlastné náklady odleteli o dva dni neskôr domov.

Keďže však miesto 14 dní strávili v Tunisku v štvrhviezdičkovom hoteli len 7, od cestovnej kancelárie žiadali preplatenie vzniknutých nákladov. "Oni mi preplatili letenku, ale za zvyšné dni mi ponúkli len 180 eur a to je málo."

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy