Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Tento muž prepadol potraviny v Košiciach. Polícia vyhlásila pátranie
Zdielať na
Krimi

Tento muž prepadol potraviny v Košiciach. Polícia vyhlásila pátranie

KOŠICE / Na Ludmanskej ulici v Košiciach vylúpil neznámy páchateľ predajňu potravín. Od zamestnankyne žiadal peniaze s nožom v ruke. Žena sa však nezľakla a tak lupič odišiel naprázdno. Jeho tvár zachytila bezpečnostná kamera a tak pri jeho vypátraní môžete pomôcť aj vy.

K lúpeži došlo v Košiciach za bieleho dňa ešte koncom decembra, páchateľ však polícii stále uniká. A to aj napriek tomu, že ho pri čine zachytila bezpečnostná kamera.

Muž si najskôr vypýtal fľašu alkoholu. Vraj bol už na prvý pohľad veľmi nervózny. "Potom sa obzeral, chodil nervózny hore dolu, stalo sa to mimochodom o jedenástej dopoludnia, keď tu chodí kopu ľudí, vtedy nikto neprišiel," spomína na okolnosti incidentu majiteľ potravín.

Ozbrojená lúpež

Po chvíli pristúpil k pultu, za ktorým stála 63-ročná predavačka. Páchateľ ju sotil za mraziace boxy a oznámil jej, že toto je prepad. Podľa majiteľa potravín, mal útočník v ruke nôž a následne hodil predavačku dvakrát o zem. Po predajni mal nervózne pobehovať.

Predavačka sa ale nezľakla a  viackrát mu odoprela vydať hotovosť. Muž sa napokon zľakol a z predajne ušiel naprázdno. Našťastie ani predavačka neutrpela žiadne zranenie. Zažila ale poriadny šok.

Pátranie

"Doterajším preverovaním sa polícii totožnosť podozrivého muža zistiť nepodarilo. Polícia žiada o pomoc verejnosť. Akékoľvek informácie, ktoré by viedli k objasneniu tohto lúpežného prepadnutia, respektíve k zisteniu totožnosti podozrivej osoby, môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158," uviedla hovorkyňa Krajskej polície v Košiciach Jana Mésarová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy