Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajný zásah pri Trenčíne, v lesoch hľadali nebezpečných lupičov
Zdielať na
Krimi

Policajný zásah pri Trenčíne, v lesoch hľadali nebezpečných lupičov

SKALKA NAD VÁHOM / Trenčianski policajti od utorka večera pátrajú po nebezpečných páchateľoch, ktorí po naháňačke s políciou a následnej nehode ušli do lesa. Do akcie nasadili aj vrtuľník ministerstva vnútra.

"Táto rozsiahla pátracia akcia je zameraná na zadržanie nebezpečných páchateľov, ktorí sú podozriví z nedovoleného ozbrojovania. Do pátracej akcie sú zapojené všetky policajné zložky," uviedla hovorkyňa trenčianskych krajských policajtov Elena Antalová.

Polícia celú oblasť uzavrela. Hliadky kontrolovali všetkých a všetko. Takto to bolo celú noc a pokračovalo na druhý deň.

Podľa reportéra KRIMI Ľuba Trautenbergera pátracej akcii predchádzala naháňačka policajtov s Mercedesom. Polícia v ňom našla samopal a množstvo nábojov.

Jeho posádka pri lese v Skalke nad Váhom havarovala, a ušla do lesa. Podľa polície ide o dvoch páchateľov lúpeže.

Rozsiahla policajná akcia v Skalke nad Váhom skončila, ale po lupičoch stále pátrajú.

Na mieste policajnej akcie bol reportér Ľubo Trautenberger:

Prepad potravín

Podľa dostupných informácií policajná akcia súvisí s prepadom potravín v obci Dolná Súča, o ktorej informovala TV JOJ. Traja muži prezlečení za policajtov ukradli celú tržbu z pokladne.

Lupiči 9. decembra vošli do miestnych potravín krátko po ich otvorení. Podľa polície jeden z nich držal automatickú strelnú zbraň, pravdepodobne samopal.

Pozrite si archívnu reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy