Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Polícia hľadá Natálku (2). Sú na výlete, tvrdí babka
Zdielať na

Polícia hľadá Natálku (2). Sú na výlete, tvrdí babka

ROŽŇAVA / Nezvestnú Natáliu si zobral na návštevu otec, matke ju v súdom určenom termíne nevrátil. O svojej dcére nemá žiadne informácie. Netuší ani to, kde sa môže jej bývalý druh s Natáliou nachádzať.

"Vždy bola so mnou, vždy. Hrávali sme sa, chodíme na prechádzky a teraz vôbec neviem, kde je dcéra," opisuje mama Zuzana. Podľa rozhodnutia súdu, mal jej bývalý druh možnosť stretávať sa s dcérkou. Zuzana mu v tom nebránila.

Neozýva sa

"Štvrtého si mal dcérku od 18 hodiny zobrať ku sebe na víkend," tvrdí Zuzana. V piatok ešte matka s Natálkou telefonovala. Dozvedela sa, že do Trenčína dorazili v poriadku. "Od soboty rána o dcérke neviem vôbec nič, neozýva sa mi, nekomunikovala som s ňou," rozpráva Zuzana.

Muž mal dievča doniesť domov do Rožňavy v nedeľu. Nestalo sa tak. Otec malej Natálii býva v rodinnom dome v Drietome, doma nebol. Niekoľko dní ho nevideli ani susedia, von vychádzajú iba jeho rodičia. Jeho matka povedala, že je odcestovaný.

Sú na výlete

"Sú na výlete, policajti to vedia, majú všetko," tvrdila otcova matka. "Na základe dožiadania polície z Rožňavy, vykonali policajti previerku v mieste trvalého bydliska menovaného, ale jeho matka uviedla, že sa doma nenachádza a nevie kde sa zdržiava," informuje hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová.

Zuzana je zúfalá. Svoju dcéru nevidela už takmer týždeň a svojho bývalého druha prosí, aby jej ju vrátil.

Pozrite si reportáž redaktorov Martiny Molčanovej a Pavla Čertíka:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy