Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Po žene pátrali celú noc, našli ju v lese v hodine dvanástej
Zdielať na
Krimi

Po žene pátrali celú noc, našli ju v lese v hodine dvanástej

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Išlo o minúty. Päťdesiatjedenročná žena dostala vďaka policajtom druhú šancu na život. Noc strávila hlboko v horách v zlom psychickom stave a bola na pokraji smrti. V lese sa otrávila liekmi.

Podľa informácii TV JOJ mala 51-ročná žena ráno zaviesť svoju dcéru do školy. Následne sa namiesto do práce, vybrala autom k horám nad Novým Mestom nad Váhom. Zlý psychický stav ju dohnal k zúfalému činu. Niekoľko kilometrov sa túlala po lese, pričom zapíjala lieky alkoholom.  

Noc v lese

"Na druhý deň nahlásil jej nezvestnosť manžel," informuje hovorca policajného zboru Pavol Kudlička. Zúfalá a dezorientovaná žena strávila studenú noc sama v lese. Po oznámení nezvestnosti sa policajti ihneď zmobilizovali a vyrazili do terénu.

"Polícia okamžite vykonala pátraciu akciu. Akcie sa zúčastnilo 11 policajtov a dvaja mestski policajti," tvrdí Kudlička. Do akcie boli zapojení aj policajní psovodi so špeciálne cvičenými psami. A práve štvornohý pátrač bol úspešný.

V nemocnici

Pátracia akcia mala napokon šťastný koniec. Po dlhých hodinách našli ženu živú. Ženu našli v hodine dvanástej. Aj podľa vyjadrenia lekára jej už veľa času nezostávalo. Svoj útek do hlbokého lesa už údajne oľutovala.  Za to, že je nažive, vďačí najmä policajtom.

"Žena bola podchladená, ale pri vedomí. Záchranári ju po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v Novom Meste nad Váhom,“ tvrdí hovoca záchranárov Boris Chmel.

Téme sa venuje redaktor Ľubomír Trautenberger:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy