Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zrážka áut pri Prešove. Rodičia s dievčatkom (2) skončili v nemocnici
Zdielať na
Krimi

Zrážka áut pri Prešove. Rodičia s dievčatkom (2) skončili v nemocnici

PREŠOV / Pri obci Záborské neďaleko Prešova sa zrazili dve osobné autá. Rodine s malým dieťaťom, ktorá sa vybrala do mesta na nákupy, skrížil cestu vodič. Ten dostal šmyk na mokrej ceste. Celá posádka auta s dvojročným dievčatkom skončila v nemocnici.

Nedaľeko Prešova v obci Záborské sa zrazili dve osobné autá. V jednom z nich sedela žena s malým dieťaťom. Oboch ich previezli do nemocnice.

"Po našom príchode na miesto nehody sme zistili, že sú zranené tri dospelé osoby a jedno dieťa," upresnil veliteľ zásahu Pavel Cisárik.

Poranenie chrbtice

Pomoc záchranárov potrebovali aj rodičia mladej ženy. Tí sedeli na predných sedadlách. Mladá žena so svojou dvojročnou dcérkou vzadu. Správu o nehode sa krátko potom, keď sa stala, dozvedeli aj príbuzní.

"Traja pacienti boli ošetrení ambulantne s ľahšími zraneniami. Vodička bola hospitalizovaná s podozrením na poranenie chrbtice," uviedla hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Prešove Renáta Cenková.

Letné gumy

Mladý muž, ktorý sedel za volantom auta tvrdí, že dostal šmyk. Prešiel do protismeru a vrazil do osobného auta. Na aute mal letné pneumatiky.

"Príčinou dopravnej nehody je pravdepodobne neprispôsobenie jazdy stavu a povahe vozovky, ako ani schopnostiam vozidla," uviedla policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Privolaní hasiči zabezpečili havarované vozidlá proti úniku kvapalín a vzniku požiaru.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy