Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Jozef (†32) vypadol z auta, terénne vozidlo ho privalilo
Zdielať na

Jozef (†32) vypadol z auta, terénne vozidlo ho privalilo

KOLBASOV / Cesta dvoch kamarátov sa skončila nešťastím. Tridsaťdvaročný Jozef počas nárazu vypadol z auta na zem a ťažké terénne auto ho privalilo. Spolujazdec utekal do najbližšieho domu, aby mu prišli pomôcť vyslobodiť kamaráta spod auta.

Nehoda sa stala v stredu okolo siedmej hodiny ráno v obci Kolbasov. "Vodič pravdepodobne dostal šmyk, zišiel z cesty a narazil do stromu," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobanik.

Chlapi z dediny

Zatiaľ,čo spolujazdec z auta vystúpil po svojich, Jozef počas nárazu z auta vypadol na zem. Zostal ležať pod terénnym autom. Jeho kamarát rýchlo bežal do najbližšieho domu.

"Zavolal ma spolujazdec, že potrebuje pomoc," tvrdí Juraj. Dvom chlapom sa auto nepodarilo zdvihnúť, Juraj preto pozháňal ďalších chlapov z dediny. Všetci chceli Jozefovi pomôcť.

Trestné stíhanie

"Záchranári po príchode na miesto skonštatovali, že 32- ročný muž utrpel zranenia, ktoré boli  nezlučiteľné so životom," tvrdí hovorca OS ZZS Boris Chmel. Polícia na mieste nehodu zadokumentovala a v prípade začala trestné stíhanie.

Na mieste bola redaktorka Katarína Kleknerová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy