Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ženu z Luníka IX odviezli dokaličenú do nemocnice. Podľa matky ju týral druh
Zdielať na

Ženu z Luníka IX odviezli dokaličenú do nemocnice. Podľa matky ju týral druh

KOŠICE / Záchranári našli v byte na košickom sídlisku Luník IX 22-ročnú ženu v zúboženom stave. Mala dokaličenú tvár, zlomenú panvu a jej život visel na vlásku. Jej partner ju a ich spoločné deti väznil medzi štyrmi stenami a týral šesť rokov. Pri jeho zatýkaní muselo zasahovať sedem policajných hliadok.

"Šesť rokov nebola vonku a 22 rokov má," opisuje matka týranej ženy Eva. Mladú ženu väznil jej druh za dverami bytu. Nemohla vychádzať von a nevídala ani svojich príbuzných. "Zavretá bola v izbe celé dni," dodáva jej matka.

Záchranári ju odviezli v zúboženom stave a podvýživenú. "So sekerou ju udrel do hlavy," tvrdí matka mladej ženy.

Krv na stenách

Podľa informácií TV JOJ našli na stenách policajti krv a vytrhané vlasy. Zdroj blízky vyšetrovaniu tvrdí, že Koloman svoju družku v minulosti rezal sklom.

Mladá žena podľa lekárskej správy utrpela ťažké zranenia. Má zlomenú panvu, tržné poranenia pečene, zlomené predlaktie, zlomeninu nosových kostí, tržné rany na hlave a na ušnici. Liečiť sa bude viac ako 42 dní.

"Operovali jej ruku, pečeň," dodáva matka. "O vážnosti jej zranení sa dozvedeli sociálne pracovníčky komunitného centra, ktoré zalarmovali políciu a záchranku," uviedol hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó.

Emotívne zatýkanie

Prípad oznámila tyranova matka. Klamala, že dievča zbili v meste. Rodina sa mala z bytu vysťahovať. "Môžem potvrdiť, že rodina sa mala tento týždeň vysťahovať a presťahovať do iného bytu," uviedol Martin Paška, riaditeľ bytového podniku mesta Košice, ktorý spravuje paneláky na Luníku IX.

Prípad na sídlisku vzbudzoval veľké emócie. Pri zatýkaní Kolomana muselo zasahovať sedem policajných hliadok.

Pozrite si reportáž:

TV JOJ

TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy