Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
V osade na východe sa pobili dve rodiny. Použili mačety a baseballové palice
Zdielať na
Krimi

V osade na východe sa pobili dve rodiny. Použili mačety a baseballové palice

VRANOV NAD TOPĽOU / Dve znepriatelené rodiny sa surovo pobili v obci Sedliská v okrese Vranov nad Topľou. Dokonca na seba vytiahli baseballové palice a mačety. Privolaní policajti zadržali 9 ľudí. Traja bitkári potrebovali lekárske ošetrenie.

Bitka v osade skončila zásahom policajtov a záchranárov. Podľa slov miestnych znepriateľlené rodiny na seba vytiahli baseballové palice a mačety. "Začali sa biť. Jeden muž zaútočil na druhého s mačetou a my sme ho odťahovali," opisujú udalosti obyvatelia osady.

Napätú atmosféru upokojili až privolané policajné hliadky. Traja zbití muži dokonca skončili v nemocnici.

Väzenie

"Záchranári ošetrili troch ľudí. 30-ročného muža s poranením hornej končatiny v oblasti zápästia, 51-ročného muža s poranením hlavy a 44-ročného muža s poranením pleca," uviedl hovorca záchranárov Boris Chmel. Na policajnom oddelení skončilo po bitke 9 ľudí. Siedmich po vypočutí prepustili. Dvaja z nich ostávajú za mrežami.

"Vyšetrovateľ obvinil 9 ľudí z trestného činu nebezpečného vyhrážania a porušovania domovej slobody. U dvoch obvinených bol podaný návrh na ich väzobné stíhanie," upresnila hovorkyňa Krajskej polície v Prešove Jana Migaľová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy