Skoro jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Brutálny útok manažéra na kolegyňu. Všetko zachytila kamera
Zdielať na

Brutálny útok manažéra na kolegyňu. Všetko zachytila kamera

NEW YORK / Zamestnanci reštaurácie v americkom New Yorku nakrútili brutálnu bitku priamo na pracovisku. Manažér tu zmlátil odchádzajúcu zamestnankyňu.

Najprv v reštaurácii došlo k hádke medzi manažérom a jeho kolegyňou. Následne muž žene uštedril úder päsťou, až mladú ženu odhodilo, narazila do steny a zviezla sa na zem. Vtedy už zasiahli kolegovia v obavách, že manažér svoju zlosť nezvládne.

Podľa záznamu bolo úderov, ktoré dostala odchádzajúca zamestnankyňa, niekoľko. Najprv jej dal manažér facku a keď sa začala brániť, dostala silný úder päsťou.

Neprípustné a neakceptovateľné

Zamestnanci ale tvrdia, že konflikt rozpútala práve žena, ktorú z prevádzky vyhodili, ona sa vrátila a začala na manažéra útočiť. Aj napriek tomu si zákazníci myslia, že takéto správanie je neprípustné a neakceptovateľné.

"Na toto nie je žiadne ospravedlnenie. Som v šoku, takto sa nikto nemôže správať," myslí si jeden z nich.

"Po tom, čo vidím, naozaj nemám chuť v tej reštaurácii ešte niekedy jesť," dopĺňa druhý.

Video z bitky sa dostalo na sociálne siete a skončilo sa nakoniec dvojitou výpoveďou. Tú okrem zamestnankyne dostal aj manažér.

Prídu o zákazníkov

Ľudia sú voči podniku teraz skeptickí. Po tom, čo videli firma prišla o desiatky zákazníkov. Polícia prípad stále vyšetruje a nie je vylúčené, že bitka bude mať aj súdnu dohru. 

Surovú bitku zachytila kamera. Pozrite sa:

Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy