Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ján (50) zabil milenca svojej ženy, potom ju znásilnil
Zdielať na
Krimi

Ján (50) zabil milenca svojej ženy, potom ju znásilnil

RYBNÍK / Žiarlivosť, psychické a fyzické týranie boli pravdepodobne príčinou obrovskej tragédie. Keď 50-ročný Ján prichytil svoju manželku s milencom, nielenže ho brutálnym spôsobom zabil, ale so ženou mal pri tele mŕtvoly aj sex.

Prípad sa stal v poľskej obci Rybník. 50-ročný Ján sa vrátil domov z práce a svoju manželku pristihol pri sexe s iným mužom. Besniaci Ján na milenca ženy zaútočil a strhla sa medzi nimi bitka.

"Muž vytiahol na druhého muža nôž, bil ho päsťami a kopal. Potom ho zviazal, na hlavu mu dal igelitovú tašku a nechal ho ležať na zemi," povedal hovorca polície Mariusz Ciarka.

Zvrátený sex

Muž potom manželke prikázal, aby sa išla umyť. Keď sa vrátila začalo sa niečo nepochopiteľné. "Prinútil ženu, aby s ním mala pohlavný styk. Vedľa nich po celý čas zomieral zranený muž. Ide o prípad obzvlášť závažnej krutosti," uviedla hovorkyňa polície Katarzyna Padlo.

Po niekoľkohodninovom sexe manželia zistili, že dobitý milenec je mŕtvy. Žena sa pokúšala privolať policajtov, muž ju ale zamkol v jednej z izieb.

Manželke sa napokon podarilo oslobodiť a utiekla z domu cez okno. Čin ohlásila na polícii. Policajti krátko po tom 50-ročného Jána zadržali. Ten sa k vražde priznal a tvrdil, že čin spáchal zo žiarlivosti. Ján bol pritom už dlhodobo známy svojou krutosťou.

Doživotie

"Svoju manželku dlhodobo psychicky a fyzicky týral. Súd mu síce nariadil, aby sa vysťahoval z ich spoločného domu a nekontaktoval ju, no tento príkaz nerešpektoval. Ďalej tam žil a ženu týral," dodal Mariusz Ciarka.

Muža policajti previezli do cely policajného zaistenia a prokurátor ho už obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy. V prípade dokázania viny mu hrozí až doživotný trest.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy