Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Matka týranej Lucky (†5) je už v rukách polície...
Zdielať na

Matka týranej Lucky (†5) je už v rukách polície...

Pred niekoľkými týždňami celé Slovensko šokoval prípad na smrť utýranej malej Lucky, ktorú našli policajti v ružinovskom byte po neuveriteľných 3 rokoch. Jej matka znovu porodila. Narodila sa jej ďalšia dcérka Simonka. A takmer hneď po pôrode ju predviedli na políciu.

Matku Lucky (†5) už obvinili

Vo väzení je už Juraj Hroták. Je obvinený z týrania malej Lucky. Matka Alexandra bola na slobode a v celom prípade vystupovala ako poškodená. Keď priviedla na svet svoje 11 dieťa, policajti neváhali a predviedli ju políciu.

"Poverený príslušník 42-ročnú Alexandru H. oboznámil s uznesením o vznesení obvinenia pre spáchanie prečinu podvodu a prečinu neoprávneného zásahu do práv k domu, bytu alebo k nebytovému priestoru," povedala pre televíziu JOJ bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Z nemocnice pôjde Alexandra možno rovno do basy. O jej väzbe rozhodne v najbližších dňoch prokurátor. "Za uvedené trestné činy v zmysle trestného zákona hrozí trest odňatia slobody na dva roky," doplnila Kurucová. 

Je to však len zlomok toho, čo si môže odsedieť jej manžel Juraj Hroták. Ten mal malú Lucku dlhodobo týrať a 3 roky ukrývať v byte na Koceľovej ulici. Všetko však môže byt úplne inak. Vo väzení ho navštívila jeho sestra, ktorej sa priznal že vinu zobral na seba, pretože svoju ženu ľúbi.

Juraj mal týrať aj ženu

Hroták sa sestre zdôveril aj s tým, že sa Alexandra o svoje deti nestarala a často ich veľmi bila. Ona to však popiera  a tvrdí, že Juraj týral aj ju. Alexandra v rozhovore pre Nový čas uviedla, že si myslela, že sa jej narodí syn a chcela mu dať meno po manželovi Juraj. Hrotákova sestra je presvedčená, že iba hrá ľudom na city a dieťa ktoré porodila nie je jej brata. O dievčatko sa vraj chce postarať.

Alexandra rodila už 11-krát. Lucka je mŕtva, Saška je v pestúnskej starostlivosti, 8 detí je detských domovoch a pribudne k nim aj niekoľkodňová Simonka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/Nový Čas

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy