Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Otrasný nález v Ružinove. Lucka (†5) ležala mŕtva v izbe 3 roky!
Zdielať na

Otrasný nález v Ružinove. Lucka (†5) ležala mŕtva v izbe 3 roky!

Otrasný nález objavila v pondelok večer polícia v jednom z bytov v bratislavskom Ružinove. Mŕtve dievčatko malo ležať na posteli celé tri roky!

V bytovom dome na Bazovej ulici v Bratislave našli kriminalisti telo mŕtveho dievčatka. Podľa informácií Nového Času zomrela len 5-ročná Lucka ešte pred tromi rokmi. Zamestnanci pohrebnej služby telíčko preniesli z bytu v pondelok večer za asistencie polície.

Je to prípad zabitia?

Tá mala v jednej zo zamknutých izieb objaviť mŕtvolku ležiacu na posteli. Podľa predbežného zistenia privolaného lekára ležalo zosnulé dievčatko na posteli tri roky! Polícia podľa denníka Nový Čas zadržala otčima dievčatka i jej 35-ročnú matku, ktorá má byť dokonca v siedmom mesiaci tehotenstva. Podľa predbežných informácií ide o prípad zabitia. Polícia však zatiaľ bližšie informácie k prípadu neposkytuje.

Susedia sa údajne už viackrát sťažovali, že z bytu sa šíril zápach. Zarážajúce však na celom prípade je, že dievčatko už malo dva roky chodiť do školy, čo však úradom evidentne neprekážalo.

Špeciál Bez detí neodídem II. a následnú diskusiu odvysiela televízia PLUS v stredu 19. septembra od 20- tej.

Mŕtvolka_Lucka_Ružinov

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy