Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mŕtvola na bratislavskom balkóne. Vraždiť mal Čech Václav (21)!
Zdielať na

Mŕtvola na bratislavskom balkóne. Vraždiť mal Čech Václav (21)!

Susedia istého bytu na Sibírskej ulici v Bratislave nemohli pre smrad a muchy už niekoľko dní poriadne vyvetrať. Preto zavolali políciu. Ani vo sne by im nenapadlo, že na balkóne tohto bytu nájdu policajti mŕtvolu 51-ročného suseda. To všetko sa odohralo ešte v septembri minulého roka. V súčasnosti polícia pozná vraha!

Mŕtvolu muža našli zabalenú do množstva handier a diek na balkóne ešte 13. septembra. Odhady podľa reportérky Veroniky Hulíkovej hovoria o tom, že tu malo telo ležať asi týždeň a bolo v značnom štádiu rozkladu. 51-ročného muža z Bratislavy mal zavraždiť 23-ročný Václav z Plzne.

Závažný zločin vraždy

Polícia Čecha obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorý mu momentálne hrozí až 20 rokov za mrežami. Zavraždený Peter bol údajne nezamestnaný a ak náhodou aj prácu mal, ťažko si ju udržal. Po nociach ho pritom mali navštevovať čudní ľudia.

"Niečo sa tam stalo, on si tam vodil takých divných ľudí. Videla som ho naposledy pred necelými dvoma týždňami," povedala ešte v septembri jeho suseda. Podľa susedov chcel možno Čech byt od muža nejakým spôsobom získať...

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy