Jasno
15°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ján (60) nezvládol samovraždu manželky. Strieľa po susedoch!
Zdielať na

Ján (60) nezvládol samovraždu manželky. Strieľa po susedoch!

Svojich susedov údajne terorizuje muž z obce Smolník, ktorý si rád vypije. Keď má v sebe isté promile, susedom sa vyhráža. Tvrdia, že sa boja ísť okolo jeho domu, aby neskončili s guľkou v hlave. Agresívny muž totiž po vyhrážkach vytiahol zbraň a začal strieľať.

Deti sa boja chodiť do školy

"On je denno denne spitý. Denno-denne! Tu susedia sa boja ísť dopredu, deti sa boja ísť do školy... Strieľal, tu na neho strieľal s pištoľou. Aj na môjho syna vyskočil, povedal, aj tak ti dom podpálim a zabijem ťa. Že aj ženu sme mu zabili my. Ale tu sa obesila, v jeho dome," komentuje udalosti sused Jána.

Ten žije v Smolníku 29 rokov. Donedávna bol bezproblémový sused, no v lete minulého roka sa začali problémy. A po tom, ako sa mu pred dvoma dňami obesila manželka, vyvrcholili. Hovorí sa, že neuniesla Jánovo zlé správanie a svoj život sa preto rozhodla drasticky ukončiť. Dokonca sa šepká, že jej Ján v tom mal pomôcť.

Teror po samovražde manželky

Po smrti manželky sa začal cirkus. Z jej smrti obviňuje všetkých naokolo. A vytiahol dokonca aj zbraň. "Dvakrát po sebe vystrelil z plynovej zbrane, pričom kričal, že ich zabije," potvrdil aj košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Toto je však iba špička masy problémov, ktoré si obyvatelia Smolníka so susedom užívajú. Okrem urážok a vyhrážok im vraj Ján svieti v noci baterkou do okien a nedá im spať. A ženám nepekne nadáva... Podľa polície hrozí Jánovi 6 mesiacov až 3 roky, pokiaľ by mu bola dokázaná vina. A v to tunajší ľudia aj dúfajú...

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy