Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Fuck for Forrest? Peniaze z porna platia slovenských ochranárov!
Zdielať na

Fuck for Forrest? Peniaze z porna platia slovenských ochranárov!

Priznali sa k naozaj netradičnému zdroju peňazí! Ochranári zo združenia Vlk majú peniaze aj z porna. A to cez nórsku organizáciu Fuck for Forest. Informáciu priniesol portál topky.sk...

"Áno, je to pravda," potvrdil pre Topky.sk Juraj Lukáč z lesoochranárskeho združenia VLK. Fuck for Forest im zatiaľ poskytla asi 8 700 eur. "Pred prijatím prvého príspevku bola v združení veľká diskusia," priznal Lukáč pre Topky.sk. Osobne ho praktiky združenia neoslovujú, rozhodli sa však pragmaticky peniaze prijať. "Posielajú nám ich na projekt záchrany lesa pri Čergove. Je tam súkromná rezervácia a v okolí skupujeme lesy," uviedol. V súčasnosti ide o 21 hektárov.

Portál Topky.sk informuje, že Fuck for Forest sa na svojom webe označuje za erotickú, neziskovú ekologickú organizáciu. "Tým, že ukazujeme krásu lásky, nahotu a skutočné sexuálne dobrodružstvo, chceme nasmerovať pozornosť a vyberať peniaze pre ohrozenú prírodu." vysvetľujú.

Systém funguje jednoducho. Jeden dobrodinec prírody zavesí na stránku svoje domáce porno alebo erotické fotografie, iný dobrodinec si k nim zaplatí prístup a zisk poputuje na ekologické projekty.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy