Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Svadba aká na Slovensku ešte nebola: Fanúšikovia si povedali "áno" v novom štadióne
Zdielať na

Svadba aká na Slovensku ešte nebola: Fanúšikovia si povedali "áno" v novom štadióne

BRATISLAVA / Svadobný tanec na Národnom futbalovom štadióne by si rád užil nejeden fanúšik tohto športu. Podarilo sa to ale len jednému páru Žanete a Bekimovi, ktorí to vyhrali v súťaži. Išlo pritom o historicky prvú svadbu v novom štadióne v Bratislave.

Mladomanželom sa splnil vytúžený sen. Na zelenom trávniku nového futbalového štadióna si to naplno užívali. "To sa nestáva každý deň, áno.. Takže je to fantastické určite," uviedol ženích Bekim. "Túžili som po svadbe na tomto štadióne priamo. Sme skalní fanúšikovia," povedala nevesta Žaneta.

K dispozícii mali VIP priestory štadióna. Manželia si dopriali manželský tanec, aj prvý výkop a užili si svetelnú šou. Mimoriadne ich ale potešil tajný hosť, futbalový reprezentant Vladko Weiss. "To bolo úžasné, ja som skoro odpadla. Nečakal som to, ale to bol môj sen naozaj," radostne vyhlásila nevesta Žaneta.



Touto svadbou chce národný štadión zaviesť tradíciu. Mladomanželom prišiel zablahoželať aj viceprezident futbalového klubu ŠK Slovan Ivan Kmotrík mladší. A práve tomuto klubu mladý pár najviac fandí. "No my sme šťastní s nimi a ide vlastne o to, že sme chceli spropagovať a ukázať naše krásne multifunkčné priestory," informovala jedna z organizátoriek Aneta Dobrucká.

Bekim, ktorého rodina pochádza z Macedónska je sám bývalý futbalista a Žaneta jeho lásku k futbalu úplne zdiela. Veľku radosť im tak urobili aj pernametky. Vysedení lavíc sa neboja. "Nie, my ich radi vysedíme. My ich tu už vysedávame dlho," uzavrel manželský pár.

Súvisiace články