Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Na letisku nemusí byť nuda
Zdielať na

Na letisku nemusí byť nuda

LAS VEGAS / Dlhé čakanie na vyľudnenom letisku môže byť poriadne nudné! Istý cestujúci však hodiny ničnerobenia vyplnil skutočne kreatívnym tvorením. Úplne sám vyrobil video, ktoré má milióny fanúšikov po celom svete.

Zábavné video na hit speváčky Celine Dion upútalo milióny ľudí po celom svete. Jeho autorom je muž, ktorý sa naozaj cítil sám. Čakal dlhé hodiny na ľudoprázdnom letisku v Las Vegas na let o šiestej hodine ráno. Väčšinu záberov pritom nakrútil úplne sám medzi druhou a piatou hodinou skoro ráno.

Eskalátory, vozíky na batožinu

"Mal som so sebou nevyužitú filmovú sadu. Mohol som si robiť, čo som chcel," hovorí autor Richard Dunn. Dlhé čakanie a nuda prebudili v Američanovi neskutočnú kreativitu. Všetky zábery si nakrúcal sám a zároveň imitoval Celine Dion, ktorej pesničku si púšťal z tabletu.

Na záberoch si dal naozaj záležať. Aby sa kamera hýbala a zdôraznila emotívnosť, neváhal Richard využiť pohyblivé vozíky na batožinu či eskalátory. Osamotený filmár zažil momenty, kedy dokonca hrozilo, že o kameru na pohyblivých schodoch príde.

Pozvanie na koncert

Jeho kreativita však neostala bez odmeny. Okrem miliónov internetových fanúšikov dostal Richard Dunn od promotérov speváčky Celine Dion pozvanie na jej koncert.

Súvisiace články