Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Plesová sezóna sa blíži. Dámy už majú stresy
Zdielať na

Plesová sezóna sa blíži. Dámy už majú stresy

Skúste si tipnúť, koľko času za celý život strávi žena v kúpeľni. Výskumy ukázali, že je to presne 136 dní. Viete si ale predstaviť, koľko dní zaberie ženám príprava na ples?

Do zahájenia plesovej sezóny ostáva 10 dní, no a hoci páni pravdepodobne toľko starostí mať nebudú, dámy sa musia pripraviť na viacero procedúr. No a verte, že už teraz majú čo robiť, aby to všetko stihli.

Šaty, účes, líčenie...

A to od zháňania šiat, kabeliek, doplnkov až po líčenie a účes. "Veľmi veľa objednávok v januári je spojených práve s plesovou sezónou. Momentálne musia na termín zákazníčky čakať aj dva tri týždne minimálne," povedala majiteľka kaderníckeho salónu Eva Slováková. Vytvoriť plesový účes totiž môže zabrať pokojne aj tri hodiny. Podobne je to i s čakaním na termín u manikérky.

Pokiaľ si chcete šaty len požičať, návštevu salónu si taktiež nenechávajte na poslednú chvíľu. Čím skôr totiž prídete, z o to širšej ponuky si môžete vyberať. "Dámy si začali požičiavať šaty už začiatkom decembra. Momentálna situácia je taká, že máme už požičaných dosť veľa šiat," priblížila asistentka v požičovni Ida Runová.

Drastická diéta sa nemusí vyplatiť

Kým niektoré dámy riešia dĺžku šiat, mnohé, najmä teraz po sviatkoch, majú problém so šírkou šiat.

Podľa odborníčky na redukciu nadváhy však môžete za týždeň schudnúť aj tri kilá. Jesť ale treba. Len častejšie a v malých dávkach. "Pri rýchlom chudnutí a pri prísnej diéte sa nám spomaľuje metabolizmus a po tom dni D môžeme tie kilá veľmi rýchlo nabrať," upozornila odborníčka na redukciu váhy Katarína Skybová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Plesová sezóna_róby_rošáda_tanec spoločný

TV JOJ

Súvisiace články