Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
VIDEO: Zo sudcu tyran! Dcéru (16) tĺkol remeňom
Zdielať na

VIDEO: Zo sudcu tyran! Dcéru (16) tĺkol remeňom

Za všetko vraj mohlo to, že dievča nelegálne stiahlo cez internet hudbu. Otec, navyše uznávaný sudca, vypol svetlo, do rúk vzal remeň a dcéru začal surovo biť. Tĺkol ju hlava nehlava po celom tele a vulgárne pritom nadával. Dievča si však všetko tajne nakrútilo na kameru a po siedmich rokoch týrania to už nevydržalo a zverejnilo na internete. Spustila sa reťazová reakcia... Zábery nie sú vhodné pre maloletých!

William Adams je uznávaný texaský sudca. Spravodlivosť vždy bral veľmi vážne. No zrejme len čo vyzliekol talár, stal sa z neho neľútostný surovec. Na záberoch vidno, ako 16-ročnú Hillary, talentovanú klaviristku mláti, až kým nespadne na zem. Ani plač, ani prosby ho však neobmäkčia.

Video zverejnila, lebo...

Navyše matka sa všetkému stoicky prizerá, napokon sama vytrhne otcovi remeň z rúk a dcére uštedrí... O chvíľu prichádza otec s druhým remeňom. Dievča až doteraz mlčalo. Dôvod, prečo zverejnila video až teraz, je taký, že už týranie nezvláda a chce, aby jej otcovi niekto pomohol. No zrejme si neuvedomila, že otcovi zničí reputáciu.

Sudcu stiahli z funkcie, kolegov šokoval

V momente zverejnenia sa totiž dvihla vlna nevôle a texaským policajtom začali vyzváňať telefóny. Samotné video má na YouTube už dva milióny klikov! Ľudia nedokážu uveriť, že človek, ktorému sa má dôverovať a má predstavovať v krajine zákon a jeho dodržiavanie, je takýto tyran.

Sudcu okamžite stiahli z funkcie, až kým sa celá vec neprešetrí. Polícia skúma, či je skutočne na videu William. Jeho odvrátená tvár kolegov na súde šokovala...

Mal som to s dcérou ťažké

William sa pritom k videu odmietol vyjadriť. Napokon povedal toto: "Áno, stratil som trpezlivosť.... Je nahnevaná.... Bolo to dávno... Naozaj sa s tým už nechcem zaoberať, lebo ako môžete vidieť, môj život s týmto dieťaťom bol ťažký.... A nebolo to vlastne nič zlé. Vyzerá to horšie, ako to v skutočnosti bolo. Len som ju učil disciplíne."

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy