Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pri Strečne havaroval autobus plný detí! Traja zranení, jeden mŕtvy
Zdielať na

Pri Strečne havaroval autobus plný detí! Traja zranení, jeden mŕtvy

Cesta pri Strečne si dnes popoludní vyžiadala ďalší ľudský život! Pri dopravnej nehode zomrel 44-ročný vodič osobného auta potom, ako nabúral do autobusu. Je možné, že za volantom zaspal. V autobuse sedelo celé volejbalové družstvo žiačok z Považskej Bystrice. Dievčatá sa vracali zo zápasu z Liptova.

Podľa svedkov išiel vodič autobusu pomaly a opatrne. Zrazu sa však oproti nemu zjavilo osobné auto. Sprvu si mysleli, že vodič len škaredo žartuje, keď však išlo do tuhého, autobusár strhol volant. Brzdil, snažil sa autu vyhnúť, no márne. Zrazu prešiel až k zvodidlám a ucítil silný náraz. "Strhlo celé riadenie, mi vytrhlo koleso, hodilo ma do kopca," spomína šokovaný vodič.

Autobusár zachoval duchaprítomnosť

V autobuse sedelo v tom čase 12 žiačok aj s učiteľkou. Tá ostala v šoku a odmietala čokoľvek povedať na kameru. Mimo nej nám však vodiča autobusu pochválila. Po nehode sa dokonca ani dvere nedali otvoriť a vodič ich musel vyraziť, aby sa deti dostali von.

Bilancia nehody: Zranené deti, mŕtvy vodič

Zranenia utrpeli dievčatká vo veku 11 a 12 rokov, jedna školáčka má zlomenú ruku. Dve žiačky zase odreniny. Vodič auta však utrpel zranenia nezlučiteľné so životom...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy