Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Opilec (20) za volantom: Čo na tom, že som pil?
Zdielať na

Opilec (20) za volantom: Čo na tom, že som pil?

Dokážeme vám, že môžete prísť aj o zaparkované auto pred bránou pri hlavnej ceste. V piatok skoro ráno sa to stalo v Huncovciach. 20-ročný opitý vodič nezvládol riadenie a narazil do stojaceho auta. Zo svojej rýchlej riskantnej jazdy si ťažkú hlavu nerobil.

Krátko po piatej hodine ráno v Huncovciach narazil vodič do stojaceho auta. Mladík sedel v aute sám, nezvládol zákrutu a vo vysokej rýchlosti narazil do auta stojaceho na kraji cesty pred bránou rodinného domu. 

Namerali mu vyše jedno promile

Náraz bol taký silný, že 20-ročný vodič poškodil nielen svoje auto, ale úplne zničil aj odstavené vozidlo, múr i oplotenie a dopravnú značku. Mladému vodičovi namerali v krvi vyše jedno promile.

Šmyk je šmyk, mal som smolu

Zarážajúce je, že svoju jazdu pod vplyvom alkoholu nevidel ako problém. "Každý by mal vedieť, kedy má dosť. Šmyk je šmyk," povedal na svoju obranu. S policajtami bez problémov komunikoval a podľa našich informácií ho najviac zaujímalo pokrivené zadné evidenčné číslo na jeho aute. To, že mohol niekoho svojou riskantnou jazdou zabiť alebo zraniť, ho veľmi netrápilo.

Vodič teraz svoj vodičský preukaz neuvidí niekoľko mesiacov. Nehodu budú ďalej skúmať dopravní policajti z Kežmarku.

Opitý mladík, alkohol mu neprekážal, 20

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy