Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Ožratého vodiča krotili policajti. Zaútočil na štáb Jojky!
Zdielať na

Ožratého vodiča krotili policajti. Zaútočil na štáb Jojky!

Opitý muž (27) havaroval pri obci Žitavany. Za volant si sadol vraj iba preto, lebo mu v krčme došli peniaze a preto sa vybral s kamarátom hľadať ich do blízkeho mesta. A hoci mu policajti odobrali vodičský preukaz, trúfalý opilec sa pokúsil pokračovať v jazde...

Dvaja kamaráti podla našich informácii si boli v bankomate v Zlatých Moravciach vybrať peniaze. Keď sa vracali do dediny Obyce po asi dvoch kilometroch skončili v kukurici.

 

Jaroslav (27) na rovnej ceste poriadne šliapol na plyn a vyletel z vozovky. Auto sa napokon ešte prevrátilo. Po nehode chcel muž z miesta rozbité vozidlo odviesť a zahladiť všetky stopy. Mal však smolu, náhodní okoloidúci  zavolali policajtov.

Muži zákona dali vodičovi fúkať a bolo jasné, prečo nechcel na miesto zavolať políciu. Bol totiž zjavne opitý. Nafúkal takmer 2 promile. Pred našou kamerou mužovi do reči nebolo. Zjavne mu na mieste prekážali všetci, okrem otca, ktorý prišiel aj s traktorom rozbité auto vytiahnuť. Tomuto mužovi však odvaha zjavne nechýbala. Za volant si totiž sadol hneď ako prišiel o vodičák.

Auto, ťahané s traktorom chcel sám odšoférovat do pár kilometerov vzdialenej obce. A to rovno pred zrakmi policajtov, ktorí ho však stopli. Policajti Jaroslava upozornili a preto začal byt agresívny. Nepáčilo sa mu ani to, že má ešte raz fúkať. Napokon opitý muž zaútočil aj na štáb Jojky. Pozrite si to vo videu.


tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy