Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ožratý vodič v spodnej bielizni: Svojimi slovami vyrážal dych...
Zdielať na

Ožratý vodič v spodnej bielizni: Svojimi slovami vyrážal dych...

Toto ani policajti nezažívajú každý deň. Muži zákona narazili na opitého vodiča, ktorý mal riadnu odvahu. Po rybačke si sadol za volant a pravdepodobne chcel ísť domov do Kežmarku, čo je asi 180 kilometrov. Muž vyrážal dych nielen svojím oblečením, ale i slovami...

Odšoférovať poriadnu diaľku by sa mu možno aj podarilo, nebyť dopravnej nehody pred obcou Pavlovce. Na križovatke tam totiž nezastal na stopke a nedal prednosť vodičovi Tatry. Ten sa zrejme aj snažil zrážke vyhnúť, no autá sa aj napriek tomu šuchli bočnými stranami.

Mladý vodič však vôbec nezastal a jazdil si pokojne ďalej. Šofér nákladiaka ale kontaktoval policajtov. Tí vyhlásili okamžite pátranie. Muž s autom prešiel ešte asi 40 kilometrov, no v Hnúšti našťastie neunikol pozorným policajtom.

Tí ho začali okamžite prenasledovať a zastavili ho asi kilometer za mestom. Zo zdemolovaného auta vyšiel vodič len v spodnej bielizni a na prvý pohľad bolo jasné, že nie je triezvy. Mladý muž mal evidentne dobrú náladu akoby si vôbec neuvedomoval, čo sa deje.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy