Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
VIDEO: Útok na francúzskeho prezidenta!
Zdielať na

VIDEO: Útok na francúzskeho prezidenta!

Francúzsky prezident Nicolas Sarkozy má za sebou po dnešku šokujúci zážitok. V meste Brax na juhu Francúzska ho fyzicky napadol neznámy muž!

Chlap zdrapil Sarkozyho za rameno a snažil sa ho zhodiť na zem. Agresívny incident sa odohral v čase, keď si prezident podával ruky s ľuďmi v dave za zátarasou. Ochranka prvého muža Francúzska okamžite zareagovala a útočníka spacifikovala. Vzápätí ho jej členovia odovzdali do rúk polície. Identitu muža, ani motív jeho ataku zatiaľ nezverejnili.

Na televíznych záberoch je jasne vidieť, ako si Sarkozy podáva ruky so zástupom svojich priaznivcov, ktorí stoja za kovovými zátarasami. Cez ne zrazu vyletí niečia ruka a zdrapne prezidenta za oblek. Ten síce ostane v šoku, no podarí sa mu zo zovretia vytrhnúť a udržať rovnováhu. Potom sa už útočník ocitá v zovretí ochranky. Prezidentská kancelária incident nekomentovala.

Sarkozy každopádne zachoval veľkú duchaprítomnosť, pretože bezprostredne po incidente normálne pokračoval v podávaní rúk so zhromaždenými ľuďmi, akoby sa ani nič nestalo.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy