Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Kahnova ďalšia obeť prehovorila: Politik je "šimpanz v ruji"
Zdielať na

Kahnova ďalšia obeť prehovorila: Politik je "šimpanz v ruji"

Prišla mu upratať izbu, no našla ho stáť donaha vyzlečeného! Navyše od nej vyžadoval orálny sex a odmietal ju pustiť! Toto tvrdí mladučká chyžná v jednom z luxusných newyorských hotelov o poprednom francúzskom politikovi a šéfovi Medzinárodného menového fondu Dominique Strauss-Kahnovi. Ten svoju vinu popiera. Dnešný súd odložili na utorok, Kahn totiž podstúpil testy DNA. Tieto udalosti však rozviazal jazyk Kahnovej predchádzajúcej obeti...

Dnešný súd odložili na utorok, Kahn totiž podstúpil testy DNA.

Matka ju presvedčila, aby neohrozila svoju novinársku kariéru. Preto teraz už 31-ročná Tristana Banonová mlčala o sexuálnom útoku šéfa MFF Straussa-Kahna. Podľa jej vlastných slov ju v roku 2002 vlákal do prázdneho bytu pod zámienkou poskytnutia rozhovoru. A tu sa jej najskôr snažil dotýkať na rôznych častiach tela, potom sa jej snažil rozopnúť podprsenku aj džínsy. Ubránila sa kopaním. Advokát Banonovej teraz oznámil, že plánujú podať na Kahna žalobu.

62-ročný politik strávil strastiplnú nedeľnú noc pre sexuálnych násilníkov v newyorskom väzení v Harleme. Po výsluchu pôsobil strhane a unavene, podľa svojho obhajcu dokonca pre viac dôkazov podporujúcich jeho nevinu podstúpil aj testy DNA. Zaujímavosťou je, že na súde ho zastupuje ten istý právnik, ktorý zastupoval Michaela Jacksona či českého finančníka Viktora Koženého.

Výmyslami označil všetky tvrdenia 32-ročnej chyžnej o tom, ako ju nútil k orálnemu sexu. Chyžnej sa z izby, v ktorej ju mal držať politik násilím, podarilo dostať a zavolať políciu. Previezli ju do nemocnice s ľahkými zraneniami. Podľa zahraničných médií Kahn ihneď izbu opustil, dokonca si v nej nechal svoje veci aj mobil. Polícia ho zadržala na palube lietadla smerujúceho do Paríža len desať minút pred odletom.

ISIFA

Oliver Thein/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy