Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Šéf Medzinárodného menového fondu chcel orálny sex! Hrozí mu 20 rokov väzenia
Zdielať na

Šéf Medzinárodného menového fondu chcel orálny sex! Hrozí mu 20 rokov väzenia

Šéf Medzinárodného menového fondu (MMF) Dominique Strauss-Kahn bol v sobotu zadržaný v New Yorku kvôli sexuálnemu útoku na chyžnú.

32-ročná chyžná polícii povedala, že v sobotu, keď vošla do hotelovej izby, Strauss-Kahn ju sexuálne obťažoval. Finančník mal údajne vyjsť z izby nahý, strhnúťl ju na postel a vyžadovať orálny sex. Dokonca ju mal upratovačku zamknúť v hotelovej izbe, žene sa však podarilo utiecť. Personálu hotela na Time Square potom zavolal políciu. Strauss-Kahn však medzitým opustil hotel, údajne bez osobných vecí aj mobilného telefónu.

Predseda Výkonnej rady Medzinárodného menového fondu bol zadržaný krátko pred tým, ako chcel odletieť z New Yorku do Paríža. Strauss-Kahn bol vyvedený z lietadla a polícia ho zverila do rúk newyorským detektívom.

Hovorca newyorskej polície Paul Browne zahraničnej agentúre Reuters potvrdil, že Strauss-Kahn bol vzatý do väzby a je vypočúvaný v súvislosti s údajným sexuálnym napadnutím.

Medzinárodný menový fond je odborná organizácia OSN. Jedným z jeho cieľov je pomáhať medzinárodnej menovej spolupráci. 62-rošný Strauss-Kahn  je v čele tejto organizácie od novembra 2007.

šéf Medzinárodného menového fondu

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy