Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Berlusconi namiesto sexu spieval!
Zdielať na

Berlusconi namiesto sexu spieval!

Veľa mladých žien, ktoré sa zúčastňovali večierkov usporadúvaných Silviom Berlusconim, počúvalo jeho spev a pozeralo futbal v televízii. S talianskym premiérom však nesúložili, uvádza sa v dokumentoch pripravených jeho právnikmi...

Vyhlásenia 29 osôb, vrátane dídžejov, hudobníkov a priateľov premiéra, vypovedalo o "spoločenskom" charaktere "elegantných" večierkov, ktoré neboli orgiami. Ako orgie ich označuje milánska prokuratúra, ktorá vyšetruje prostitúciu maloletých a zneužitie právomoci.

Dokumenty právnikov predložili parlamentnej komisii skúmajúcej dôkazy pripravené prokuratúrou, ktoré hovoria o tom, že Berlusconi platil za sexuálne služby množstvu prostitútok. Medzi nimi údajne bola aj 17-ročná tanečnica z nočného klubu. Opozícia vyzvala premiéra na odstúpenie a vážne znepokojenie nad celou kauzou vyjadril aj Vatikán.

REUTERS

Kontroverzný 74-ročný politik však všetky podozrenia poprel a obvinil predstaviteľov justície, že ho už roky nelegálne odpočúvajú s cieľom zdiskreditovať ho a odstrániť z politiky. Jeho právnici avizovali, že Berlusconi nemá v úmysle dostaviť sa na výsluch, na ktorý ho predvolali vyšetrovatelia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy