Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sex na večierkoch premiéra? Je to možné...
Zdielať na

Sex na večierkoch premiéra? Je to možné...

Zdroj: ISIFA/ilustračné

Talianski prokurátori potvrdili, že vyšetrujú premiéra Silvia Berlusconiho za jeho konanie v prípade neplnoletej tanečnice z nočného klubu. Mladistvá maročanka sa mala zúčastňovať na premiérových večierkoch v jeho súkromnom sídle.

Berlusconi popiera, že by v tomto prípade spáchal akýkoľvek trestný čin. Jeho úrad sa zatiaľ k informáciám nevyjadril.

Vyšetrovatelia podľa zdroja takisto preverujú, či Berlusconi vyvinul nepatričný nátlak na policajtov, aby prepustili tanečnicu z policajnej stanice, kde ju zadržiavali pre obvinenia z krádeže z mája 2010. V tomto prípade by išlo o "zneužitie právomoci" premiérom.

TASR/AP

Keď noviny v októbri 2010 priniesli túto informáciu, premiér sa priznal, že zasiahol v prospech uväznenej tanečnice Karimy El Mahrúdžovej.

Berlusconi údajne povedal polícii, že El Mahrúdžová, ktorá používa pseudonym Ruby Rubacuori (Zlodejka sŕdc), je neterou egyptského prezidenta Husního Mubaraka.

Marocká go-go tanečnica El Mahrúdžová v roku 2010 médiám prezradila, že navštevovala večierky v premiérovom dome, keď mala len 17 rokov. Povedala, že dostala 7000 eur po tom, ako sa zúčastnila večierka v Berlusconiho rezidencii pri Miláne.

Najčítanejšie správy