Skoro jasno
20°
Bratislava
Takto vybuchujú bomby v Líbyi, o 24 hodín sa zapojí aj NATO
Zdielať na

Takto vybuchujú bomby v Líbyi, o 24 hodín sa zapojí aj NATO

Nič netušiaci ľudia sa práve navzájom natáčali na mobily. Keď sa zrazu blízko nich ozval obrovský výbuch. Kameru až odhodilo aj s kameramanom... Do operácie v krajine sa podľa najnovších informácií zapojí aj NATO.

V pozadí je možné zazrieť miesto, kde sa explózia ozvala, aj hustý dym. Z nasledujúceho kriku až naskakujú zimomriavky. A toto je pritom len jeden z tých istotne jemnejších prípadov bombardovania, ktoré momentálne Líbya, zmietaná vojnou, prežíva.

Podľa niektorých je VIDEO natočené z mesta Misrata, informácie však nie sú potvrdené. Toto mesto si totiž od minulého týždňa zažíva peklo.

Obyvatelia tohto mesta sa sťažujú na nedostatok vody, liekov a potravín. Boja sa, pretože do mesta sa prebojovávali Kaddáfího vojaci. Neštítili sa strieľať priamo do ľudí...

HORÚCA AKTUALITA: Severoatlantická aliancia schválila svoju účasť v operácii. Jej lode budú v stredozemnom mori kontrolovať, či režim Muammara Kaddáfího nedostáva čerstvé dodávky zbraní. Na tento účel môžu byť nasadené aj lietadlá aliancie.

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy