Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ďalší zranení chodci. Osobné auto vyšlo na chodník a zrazilo 3 ľudí
Zdielať na

Ďalší zranení chodci. Osobné auto vyšlo na chodník a zrazilo 3 ľudí

PRAHA / V centre Prahy pri električkovej zastávke I. P. Pavlova vyšiel počas noci na sobotu 25. februára vodič osobného auta značky Škoda Superb na chodník a narazil do prevádzky pekárenského reťazca. Zrazil niekoľko chodcov, ktorých museli následne ošetriť záchranári – dokopy ošetrili päť ľudí vrátane vodiča, ktorý dostal záchvat. Prípadom sa zaoberá polícia.

​O incidente informoval portál TNCZ. Nehoda sa stala približne o jednej ráno na rohu Jugoslavskej a Lublaňskej ulice. "S najväčšou pravdepodobnosťou vodič zrazil troch chodcov a následne narazil do budovy práve pre jeho zdravotnú indispozíciu," uviedli policajti. Záchranári ošetrili troch chodcov a dvoch pasažierov z osobného auta.

"Všetci boli pri vedomí a mimo ohrozenia života. Vodič mal poranené horné a dolné končatiny. Jeden chodec mal úraz hlavy a oboch dolných končatín. Zvyšok pacientov utrpel ľahšie poranenie," povedala hovorkyňa Jana Poštová. Pre nehodu približne polhodinu nepremávala električka. "Vozidlo sme zabezpečili a zasypali uniknuté kvapaliny," dodali hasiči.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy