Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ľudia v panike trhali stan a utekali preč. Muž autom zrážal hostí nočného klubu
Zdielať na

Ľudia v panike trhali stan a utekali preč. Muž autom zrážal hostí nočného klubu

Archívna reportáž

LONDÝN / Najmenej 13 ľudí utrpelo zranenia, keď vodič so svojim automobilom nabúral do hostí v nočnom klube v meste Gravesend, v južnom Anglicku.

Polícia z grófstva Kent v súvislosti so sobotňajším útokom v Gravesende zatkla pre podozrenie z pokusu o vraždu 21-ročného muža pre podozrenie z pokusu o vraždu. Muž, ktorý sa údajne predtým dostal v nočnom klube do hádky a bol z podniku vykázaný, vošiel krátko pred polnocou terénnym autom do párty stanu stojaceho v objekte. 

Návštevníci klubu popísali, ako v panike trhali stan a utekali preč. Osemnásťročná svedkyňa uviedla, že počula "ohromnú ranu", predtým, ako sa do stanu vrútil automobil. Ochranná služba v klube okamžite vyzvala návštevníkov, aby opustili priestory. 

Incident polícia nevyšetruje ako teroristický útok. Vedenie podniku vo vyhlásení poďakovalo zamestnancom a aj návštevníkom klubu, ktorí pomáhali páchateľa dolapiť. 

Na zázname, ktorý sa objavil na sociálnych sieťach, je vidieť automobil na tanečnom parkete vo vnútri stanu nočného klubu:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy