Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Hromadná nehoda v priamom prenose, ľudia utekali z havarovaných áut
Zdielať na

VIDEO: Hromadná nehoda v priamom prenose, ľudia utekali z havarovaných áut

QUEBEC / Kanadu zasiahla snehová búrka. Výsledkom nej bolo viacero vážnych nehôd na tamojších cestách. Pri jednej z nich utekali ľudia z havarovaných áut.

Táto nehoda nebola jedinou. Snehová búrka zasiahla aj južný Quebec. Veľké množstvo nehôd zaznamenali úrady aj v Montreale a jeho okolí. Pri jednej z nich utekali ľudia doslova z havarovaných áut.

Viac ako tucet ľudí museli previesť do nemocnice po zrážke kamiónov východne od Toronta. Účastníkom zrážky na diaľnici 401 bol aj kamión, ktorý viezol toxickú látku. Jeden vodič a policajt sa pri nehode zranili.

"Po príjemných jarných dňoch sa na severovýchod USA a juh Kanady vrátila zima, kde pri natekaní studeného vzduchu a vlhkosti, ktorá sa tam udržiava z veľkých jazier spadlo od 40 do 70 centimetrov nového snehu. Pri vyjasnenej oblohe a studenom vzduchu sa maximálne denné teploty prepadli hlboko pod nulu. Počasie sa bude zlepšovať len pomaly," uviedla meteorologička Najlepšieho počasia Miriam Jarošová.

Podľa Jarošovej búrka Stella pri presune cez Atlantický oceán čiastočne ovplyvní aj počasie na Britských ostrovoch, minimálne silným vetrom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy