Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Aerolinky vykázali ženu z lietadla pre hlboký výstrih
Zdielať na

Aerolinky vykázali ženu z lietadla pre hlboký výstrih

Zdroj: Profimedia

FLORIDA / Letecká spoločnosť Spirit čelí obvineniam zo šikanovania. Dvadsaťjedenročná žena tvrdí, že ju nechali vyviesť z paluby lietadla, smerujúceho na Floridu. Dôvodom mal byť podľa nej hlboký výstrih. Aerolinky sa bránia, že to bolo inak.

"Bolo to nespravodlivé. Akoby hľadali obetného baránka, na ktorom sa môžu vyvŕšiť," hovorí Catherine, ktorá celý incident videla na vlastné oči. Letušky vraj najprv tvrdili, že je pod vplyvom alkoholu a ruší ostatných cestujúcich. Dovolili jej zostať na palube lietadla.

Jej spoločník sľúbil, že už bude všetko v poriadku. Letuška vtedy poznamenala, aby si dáma ešte zakryla svoj veľký výstrih. Catherine to však videla inak. Podľa nej nepôsobila žena opito, nebola hlučná ani nikoho nerušila. Letušky sa akurát nevedeli vysporiadať s jej výstrihom. "Prišli za ňou dva alebo trikrát a stále opakovali, že nie je dostatočne zahalená," pokračuje Catherine.

Nešťastná žena ich vraj prosila, aby jej požičali aspoň deku, aby sa mohla zakryť. "Stále opakovala, čo mám robiť? To sú moje prsia," opisuje Catherine. Nič však nepomohlo a napokon ju zamestnanci leteckej spoločnosti predsa len vykázali z lietadla. Domov mohla odletieť až nasledujúcim letom. Zástupcovia aeroliniek napriek svedectvám pasažierov trvajú na tom, že sú v práve. Ženu však plánujú kontaktovať a celý incident s ňou vyriešiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy