Polojasno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Matka, ktorá zabila svojich osem detí, sa priznala
Zdielať na

Matka, ktorá zabila svojich osem detí, sa priznala

WALLENFELS / Matka detí, ktorých najmenej osem tiel našla polícia vo štvrtok v dome vo Wallensfelde, sa v sobotu priznala k zabitiu niekoľkých potomkov, ktoré porodila živé. Žena preto bola formálne zatknutá pre podozrenie na niekoľkonásobnú vraždu.

Polícia zadržala 45-ročnú ženu v piatok večer v penzióne v Kronachu, ktorý leží približne 15 kilometrov d Wallenfelsu.

Ešte pred niekoľkými týždňami žena žila v dome vo Wallenfelse, ale potom sa podľa nemeckých médií rozišla so svojim priateľom.

S podozrivou bol v Kronachu ešte 55-ročný muž, ktorý bol ale po výsluchu prepustený, pretože voči nemu sa podozrenie nepotvrdilo.

Šokovaní obyvatelia

Zatiaľ nie je známe, kedy deti zomreli. Ich tela v piatok prepravili na pitvu do Erlangenu. Výsledky očakávajú najskôr začiatkom budúceho týždňa.

Wallenfels je v šoku. Ľudia prinášajú sviečky, plyšové hračky a porcelánových anjelov pred dom, v ktorom rodina žila.

Podľa bulvárneho denníka Bild žena v dome žila 18 rokov. Na konci septembra sa ale vysťahovala. So svojím mužom má údajne tri deti, ďalšie štyri má vraj z iných vzťahov.

Kriminálna psychologička Monika Frommel sa domnieva, že žena pravdepodobne tajila svoje tehotenstvá. Robia to duševne narušené ženy zo všetkých spoločenských vrstiev, uviedla psychologička.

V rodinnom dome našli osem mŕtvych detí, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy