Jasno
12°
Bratislava
Mladá Češka sa priznala k vražde svojich troch detí
Zdielať na
Krimi

Mladá Češka sa priznala k vražde svojich troch detí

BRNO / Dvadsaťpäťročná Češka sa na Krajskom súde v Brne priznala, že zaškrtila svoje tri novorodeniatka. Ich telá našli policajti v rodinnom dome v Dolních Dunajovicích v Břeclavskom okrese. Prišli tam pre podozrenie lekára.

Mladá žena všetky tri deti - dvoch chlapčekov a dievčatko, uškrtila šnúrkami od topánok, zabalila do batohu a nechala na povale domu v Dolných Dunajoviciach, píše Blesk.cz.

Vraždy žena odôvodnila tým, že mala strach zo straty partnera.

Na súde vypovedala pokojne, ako keby sa hrôzy snažila vytesniť z hlavy. "Bála som sa, že stratím priateľa. Nahovorila som mu, že pre zdravotné problémy nemôžem mať deti," cituje ženu Blesk.

Rovnaký scenár

Prvé dieťa, dcéru, zabila v roku 2013. Porodila ju na toalete. O rok neskôr zaškrtila aj druhé dieťa. Tretie dieťa porodila tento rok vo februári. Zabalila do handier, hodila do vreca so psími granulami a položila pod radiátor. Následne ho odniesla na povalu k ostatným deťom.

"Viem, že existujú babyboxy aj anonymné pôrody. Neviem si to vysvetliť. Sama nerozumiem, prečo som takto konala," povedala na súde.

Na drogách

V dobe vrážd bola podľa Blesku závislá od pervitínu a fajčila marihuanu. Drogy užíval aj jej partner, ktorý o ženinom tehotenstve nevedel.

Keďže pri poslednom pôrode stratila veľa krvi, partner zavolal lekárov. Tí zistili pravdu a zalarmovali políciu.

Žene hrozí doživotie.

Pozrite si video:

Najčítanejšie správy