Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Matka zo žiarlivosti udusila tri zo štyroch detí
Zdielať na

Matka zo žiarlivosti udusila tri zo štyroch detí

BELLEFONTAINE / Pravdepodobne žiarlivosť dohnala mladú matku k tomu, aby zadusila tri zo svojich štyroch detí. Obeťami boli chlapci a prežila iba dcérka. Matka svoje deti zabíjala postupne jedno za druhým.

Otec 23-ročnej matky štyroch detí nechápe, čo sa to stalo s jeho dcérou. Z vždy milej, dobrej a nežnej ženy sa stala trojnásobná vrahyňa. Tentoraz si svoju zlosť vybila iba na 3-mesačnom synovi.

"Úprimne, neviem, čo sa stalo a ani kedy sa to začalo," hovorí starý otec zadusených detí Ed Cummins. Brtitany Pilkington zavolala na núdzovú linku o tretej ráno s tým, že jej iba 3-mesačné bábätko nedýcha.

Bol to zámer

Podľa polície bola dôvodom žiarlivosť. Brittany nezvládla, že jej manžel venuje všetku svoju pozornosť svojím chlapcom a nie jej a dcérke. A tak synov začala zabíjať. Ako prvého prikrývkou zadusila 3-mesačného Nijala vlani v lete, v apríli 4-ročného Gevina a uplynulú noc 3-mesačného Noaha.

"Keď sa rovnaká situácia opakovala s rovnakými okolnosťami pochopili sme, že nešlo o tragickú náhodu, ale zámer," hovorí policajt Brandon K. Standley.

Použila deky

Matka na polícii prehovorila. Priznala sa, že synov udusila dekami. "Ak čokoľvek potrebovala, mala mi zavolať. Urobil by som všetko, čo by bolo v mojich silách," povedal Ed.

Reportáž spracovala redaktorka Adriana Mikundová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy