Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V Kolumbii vybuchla továreň na výrobu pyrotechniky
Zdielať na

V Kolumbii vybuchla továreň na výrobu pyrotechniky

GRANADA / V kolumbíjskom meste Granada neďaleko hlavného mesta Bogota vybuchla továreň na výrobu pyrotechniky. Zábery nakrútil kameraman miestnej lokálnej televízie.

Kameraman sa nachádzal neďaleko továrne a okamžite sa skryl za auto, kamera bežala ďalej. Na záberoch jasne vidieť, ako ho odhodilo na zem. Vyšetrovatelia uviedli, že nie je vylúčené, že ide o vybavovanie si účtov.

V okolí továrne sa nachádza niekoľko domov. Obyvatelia uviedli, že výbuch nastal v nedeľu o desiatej hodine ráno miestneho času. "Bolo to hrozné. Okamžite vznikol chaos, cítili sme vibrácie. Zobrala som svoje dcéry a utekali sme z domu," povedala miestna obyvateľka.

Pozrite si autentický záznam:

Viac ako šesť hodín trvalo hasičom, kým uhasili plamene. "Na sedemnástich domoch boli zničené okná, strechy a steny," povedal veliteľ miestnych hasičov. 

Miestny obyvateľ pre agentúru Reuters uviedol, že sa to nestalo prvýkrát a varoval pred nebezpečenstvom miestne úrady. "Tento problém je tu desať rokov. Všetky vládne subjekty boli varované a nikto nič neurobil," povedal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy