Zatiahnuté
20°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Milenci sexovali vo výťahu, vyslobodiť ich museli hasiči
Zdielať na

Milenci sexovali vo výťahu, vyslobodiť ich museli hasiči

HODONÍN / Rýchle vytriezvenie z príjemných chvíl zažila dvojica z Hodonína. Pár pri milostných radovánkach vychýlil idúce výťah tak, že nešiel otvoriť. Vyslobodiť ich museli hasiči.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Zasekli sa vo výťahu

"Na tiesňovej linke prijali policajti telefonát, kde volajúci požadoval pomoc pri vyslobodení zo zaseknutého výťahu v paneláku. Keďže bolo pol tretej ráno, museli policajti najskôr zvoniť u susedov, ktorý bybol ochotný pustiť ich do paneláku," cituje portál novinky.cz hovorcu hodonínskej polície Petr Zámečník.

Po otvorení vstupnej brány hliadka zistila, že výťah je zaseknutý na jednom z poschodí a kabína sa nedá otvoriť. Na miesto preto vyrazili hasiči. Tým trvalo takmer hodinu, kým pár vyslobodili.

Za žhavý sex pokuta

Na otázku policajtov, čo vo výťahu dvojica robila, keď v dome nemá trvalý pobyt, muž (37) odpovedal, že sa so ženou (38) oddávali sexuálnym radovánkam. Pri súloži sa im podarilo vychýliť idúci výťah z osy a došlo k zaseknutiu.

"Policajti podarený pár z domu vyprevadili a na rozlúčku každému dali 500-korunovú pokutu za porušenie verejného poriadku," povedal pre novinky.cz hovorca polície.

Originálny kostým

Tomu sa povie originálny halloweenský kostým. Nestojí žiadne peniaze, zaručene ním vzbudíte záujem okolia a môžete si byť takmer istí, že ten istý si na seba už nikto iný nedá. Stačí si jednoducho kostým zabudnúť doma a neobliecť si vôbec nič! POZRITE SA. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy