Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sex v priamom prenose počas vysielania správ, pozrite si video
Zdielať na

Sex v priamom prenose počas vysielania správ, pozrite si video

TOKIO / Na známom videoportáli YouTube sa koncom októbra objavilo video, ktoré okamžite vzbudilo pozornosť. Niekoľko japonských moderátoriek a reportérok totiž na ňom sexuje v priamom prenose! A tak sa začalo špekulovať, či to bolo reálne vysielanie, recesia či dobre vymyslená reklama...

UPOZORNENIE: VIDEO NIE JE VHODNÉ PRE MALOLETÝCH ČITATEĽOV A SLABŠIE POVAHY!

Nejde o ojedinelý prípad

Napokon vysvitlo, že japonský kanál sa špecializuje na vysielanie pre dospelých. A k tomu prispôsobuje aj vysielanie spravodajstva. Išlo teda zrejme o dobre vymyslenú reklamu, ktorá okamžite webový portál zviditeľnila po celom svete.

Niečo podobné sa dá vidieť aj v televíznom vysielaní, ktoré produkujú stanice v našich končinách. Ide však zväčša o nočné správy, počas ktorých sa moderátorka vyzlečie úplne donaha. Prípadne sa sex do vysielania dostane úplnou náhodou... VIAC TU.

Sexuálna výchova v Japonsku

Japonci ponúkli iný rozmer. Veď vidieť sexovať moderátorky, ktoré čítajú správy z domáceho i zahraničného spravodajstva a do toho sa rytmicky dvíhajú hore a a dolu, sa nevidí každý deň. Asistovať im pri tom mali samozrejme kolegovia.

Sexuálna výchova má v krajine vychádzajúceho Slnka dlhú tradíciu. Ženy známe aj ako gejšy sú od malička vychovávané k tomu, aby mužov doviedli k sexuálnej extáze.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

YouTube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy