Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Škola sexu existuje! Najväčšie rekordy všetkých čias
Zdielať na

Škola sexu existuje! Najväčšie rekordy všetkých čias

BRATISLAVA / Prihlásili by ste sa na kurz umenie orálneho sexu? V Rusku taký naozaj existuje a vedie ho vychýrená psychologička Jekaterina Lyubimová. Milé dámy, len pozor, aby ste nenarazili na sexuálnych rekordérov z nasledujúcej reportáže...

UPOZORNENIE! Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Kurz orálneho sexu

V Rusku nenechali ženy nič na náhodu a statočne sa prihlasujú do kurzu orálneho sexu. A to aj napriek tomu, že platia 75 dolárov za tri hodiny.

Naučia sa tak rôznym praktikám, ako uspokojiť muža. Pri vyučovaní ale záujemkyne používajú umelú náhradu, nie živý model. Informáciu priniesol ešte na jeseň portál inserbia.

A čuduj sa svete, škola stále prosperuje. Vyučovanie vedie psychologička a sexuologička Jekaterina Lyubimová, ktorá vraj ovláda viac ako päťdesiat techník. Tie sa snaží odovzdať stovkám žien všetkých vekových kategórií. "Nie je vôbec dôležitá veľkosť pohlavného orgánu," odkazuje mužom.

Veľký penis škodí

Potvrdilo sa tak, že veľký penis vôbec nie je ženským snom. Ak nemáte pri sebe dostatok lubrigačného gélu, je tu problém. Nadmerne veľké mužské prirodzenie môže totiž podľa lekárov bolestne oškierať pošvovú sliznicu.

Reportér Juraj Hajdin sa napriek tomu pozrel na sexuálne rekordy. Najväčší penis, zadok, prsia ale aj bozk. POZRITE SI REPORTÁŽ.

Téme sa venuje reportér Juraj Hajdin. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy