Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Amy (23) chcela veľké prsia. Sen jej splnili darcovia
Zdielať na

Amy (23) chcela veľké prsia. Sen jej splnili darcovia

ORLANDO / Amy Kingsborough (23) si splnila sen stať sa krásnou modelkou. Vďaka stránke MyFreeImplants.com vytvorenej pre ženy, ktoré hľadajú finančnú podporu na svoje prsné implantáty, dala inzerát a podarilo sa.

Push-up podprsenkami si zvyšovala sebavedomie

Za 13 mesiacov sa našlo 79 darcov, ktorí jej sen stať sa prsnatou modelkou, podporilo. Z čísla 34A sa dostala na číslo 34D. Keď bola Amy mladšia mala nízke sebavedomie a stala sa terčom krutého posmechu iných dievčat zo školy. 

Nosila push-up podprsenky, aby jej prsia vyzerali tak ako prsia jej idolov. Medzi ne patrili modelka Victoria´s Secret Candice Swanepoel či Marylin Monroe. Keď bola staršia, chcela pracovať ako modelka. Tu však dostala stopku, pre jej plochý hrudník, píše denník Daily Mail. 

Chcela zmeniť svoj život k lepšiemu

V snahe dostať svoju vysnívanú prácu sa rozhodla pre plastickú operáciu. Tu jej však život opäť neprial a s jej platom si to nemohla dovoliť. Objavila však internetovú stránku, ktorá jej mala zmeniť život. "Potrebovala som svoj život zmeniť k lepšiemu. Nemohla som si dovoliť operáciu sama," hovorí 23-ročná blondínka. 

Potom ako sa Amy prihlásila na internetovú stránku s prosbou o darovanie peňazí na operáciu, získala 4,168 dolárov (3 086,26 €) na vytúženú plastickú operáciu.

Vyžaduje si to veľa času a trpezlivosti

Najvyšší finančný dar v prípade Amy bol 200 dolárov a hoci trvalo rok, kým dosiahla svoj cieľ, miestami to chcela vzdať. "Je to niečo ako Facebook a práca na tom vyžaduje veľa času a trpezlivosti," dodáva Amy.

"Moje nové prsia mi dali oveľa viac sebavedomia. Som viac vyrovnaná a šťastnejšia...," dodáva Amy (23). "Je to veľmi vzrušujúce vidieť úspechy, aký sa podarilo Amy..." povedal spoluzakladateľ stránky MyFreeImplants.com Jay Moore. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Caters News Agency/Daily Mail

Súvisiace články

Najčítanejšie správy